Om Sjunde och Anneli Dennersten

Sjunde föddes under 90-talet efter ett antal år som anställd. Förutom en önskan att få bestämma när det var dags för en hundpromenad, var det en vilja att stå på egna ben. Framförallt att få vara med på hela resan, från det första kundmötet till färdig produkt.

Att vara frilansande kommunikatör är en spännande resa. Det gäller att ha en öppen dörr och sinne, vara flexibel, kunna tänka nytt och bolla ideér. Uppdragen har under åren varit skiftande, titeln har varit kommunikatör, grafisk formgivare, kommunikationsstrateg, projektledare, redaktör och föreläsare. Det har bollats idéer, foldrar och tidskrifter har formgivits, utställningar har satts upp, det har skapats rutiner och struktur för information. 

Visst har uppdragen varierat men grunden har alltid varit densamma: en vilja att göra skillnad, att stötta och hitta vägar för kommunikation.

Exempel på uppdragsgivare är Svenska kyrkan, Malmö stad, Tourism in Skåne, Region Skåne, Lunds stift och Malmö City. Plus en hel del mindre företag och organisationer som har behov av visitkort, folder, nyhetsbrev, logotype eller en hemsida. På Sjundes facebook-sida ligger det en del av det tryckta referensmaterialet, titta in där om du är nyfiken.

Anneli driver även ett modernt gatukök i Skåne-Tranås, det var ju det där med nyfikenhet och att öppna nya dörrar.