Tjänster

Sjunde säljer vägar att kommunicera, det kan vara visuellt som en folder, strukturerat som projektledning eller ett bollplank där ideér föds och växer – ibland till något oväntat. 

Grunden för all kommunikation är en önskan om att dela något. Det kan vara en känsla, en produkt, en tjänst, en idé. Det händer saker när vi kommunicerar, kunskap delas, känslor väcks, relationer byggs och en effekt skapas – både internt och externt.

Grafisk formgivning
Visst var min första kärlek barndomens hund men sen kom typografi, färg och form – vilken paraddörr som öppnade sig. Visuell kommunikation ligger mig fortfarande nära hjärtat. Att klä ett budskap, ett företag, en idé i lämpliga kläder som speglar intentionen och gör budskapet tydligt gör mig löjligt glad.

Som frilans har jag arbetat med formgivningen för tidskrifter, internblad, produktblad, affischer, böcker, omslag, logotype, annonser – det vill säga det mesta som går att trycka. Det ligger även en och annan hemsida i min portfolio.

Projektledning
En tydlig och strategisk struktur bereder väg för en god kommunikation. Behöver ni se över era kommunikationsvägar? Behöver ni arbeta mer effektiv med kommunikationen? Kontakta mig, låt oss prata möjligheter, relevans, målgrupp, kanaler, resurser, mål och rutiner. Frågorna som vi vill ha svar på är ”Vad ska vi fortsätta med, sluta med och börja med?”

Bollplank
Min tro på att bolla ideer är stark, att sätta bollen i rörelse kan skapa något helt nytt eller en insikt att allt är väl. Med min långa erfarenhet med olika uppdrag och olika kunder, har jag lärt mig vikten av att lyssna, observera och se bortom det uppenbara. Att dessutom bolla med någon utifrån kan ge ett annat perspektiv.

Att vrida och vända i syfte att se behoven, hitta nya vägar och testa idéer är värdefullt, väl värd tiden. Bollandet kan ske över en kopp kaffe eller under en workshop, men låt oss börja med ett telefonsamtal.

Samarbetspartners
Det vi inte kan själva har vi personer i vårt nätverk som kan. Det kan gälla längre texter, avancerad fotoredigering, annonsförsäljning, koda en hemsida – leave it to us.

Fotograf
Fotograf har vi i huset, Håkan Dennersten. Har du endast behov av en fotograf är det helt ok att kontakta honom direkt.
hakan@sjunde.nu
070-509 80 29
Referensmaterial: https://dennersten.photography